Deltag i konkurrencen om to lækre kurve til dine dyr

Dyr ved Dyrlægehuset i Helsinge

1. del

Upload et julebillede i kommentarfeltet på Facebook af dit kæledyr.

3. del

Hvilket dyr er det der sidder oven på vores telefonnummer på hjemmesiden?

To sponsorkurve og en pose hvalpefoder på højkant!

Dyrlægehuset i Helsinge har fået sponsoreret nogle lækre ting til Jer og har derfor strikket en lille konkurrence sammen. Af sponsorgaverne har vi fået samlet to kurve - en til en kat og en til en hund samt en pose Puppy-foder fra Specific på 2,5 kg.

Hver tirsdag i december måned

Vi har valgt at lægge konkurrencen over hele julen og der vil derfor blive lagt en opgave eller et spørgsmål op på vores Facebook-side hver tirsdag. For at sætte ordenligt gang i julen, så er der den første uge i december mulighed for at vinde en pose hvalpe-foder specifikt til din hvalp, ved at lægge et billede op i kommentarfeltet på konkurrencen af en hvalp der kunne have glæde af de 2,5 kg. foder. Den første vinder bliver udloddet på mandag den 7. december, hvor præmien kan hentes i klinikken.

Fire konkurrencer

Derudover bliver der slået fire opgaver eller spørgsmål op på vores Facebook-side (den 1., 9., 15. og 22. december) udover konkurrencen om foderet til en hvalp. For hver opgave eller spørgsmål der er blevet løst korrekt får man et lod i konkurrecen. Blandt dem der, den 23. december har løst flest opgaver, bliver der trukket lod om to der bliver vinderne af en kurv hver som der kan hentes ved klinikken. Vinderne bliver offentliggjort på Facebook og klinikkens hjemmeside.

 

For at sprede julestemningen bedst muligt, så er I velkomne til at dele vores opslag samt 'tagge' andre der kunne have gavn af en af præmierne.

 

Præmierne er sponsoreret af Royal Canin, Scanvet og Evet og konkurrencen er dermed hverken; sponsoreret, administreret af eller associeret med Facebook.

Juledyr

Dato

1. december 2015

Facebook ved dyrlægehuset i Helsinge

2. del

Hvad koster en vaccination med DHPPi+L hos os?

4. del

Køber du gaver til din kat/hund og i så fald, hvad har du købt?

Vinderne

Den vindende katteejer blev Carla Hipper Sørensen
Den vindende hundeejer blev Camilla Gybel

Tillykke til jer begge!

God jul!