Foto af Alex Nyborg Madsen

Dyrlæge og daglig leder

Carina Ingemann

Carina er 28 år og er vokset op i Gribskov med skolegang i Tisvilde Skole og Helsinge Real skole. Hun er student fra Teknisk Gymnasium (HTX) i Hillerød og tilegnede sig i år 2013 titlen som dyrlæge (cand.med.vet) fra Københanvs Universitet.

I løbet af hendes studietid har hun behandlet og passet gadehunde i Portugal, samt været involveret i frivilligt arbejde for bl.a. organisationen OASA, der bl.a. hjælper med alt fra dyreværnssager til fundraising og sørger også for videreformidling af kæledyr via brug af plejefamilieordning, hvor Carina stadig hjælper til i perioder. 

Undervejs har Carina arbejdet på adskillige hundepensioner og derudover har hun passet grise og køers helbred i stalde rundt omkring i landet. Hun er også formand i Dansk Ilderforening, hvis formål er at udbrede viden om ilderen som kæledyr i Danmark.

Carina medbringer bl.a. erfaringer fra Dyrlægehuset i Ballerup, Djursjukhuset Malmø, Djurkliniken Trelleborg og er idag havnet hos Dyrlægehuset i Helsinge som daglig leder og dyrlæge.

Gå tilbage